7-те най-добри POOL- партита в света

Парти с шампанско в Марбея, Испания
 
Ценителите на шампанското вероятно трябва да избягват партито край басейна, където безумно скъпите и вкусни бутилки пенливо вино не се използват само за пиене, а повече за къпане. Загуба на пари? Едва ли, щом видиш шампанското върху горещото тяло на красиво испанско момиче.
  
Басейн с пилони в Лас Вегас, Невада

Възможно е да се наложи да изчакате на опашка, за да влезнете, но определено си заслужава. Най-готиният хотел в Невада има дори пилони във водата, на които може да потанцувате. Електро-хаус звуците на най-известните диджеи поддържат настроението на партито, докато леките ястия и коктейлите ви карат да танцувате цял следобед. А всичко това продължава през цялия уикенд.

 

 
Презаредете в Маями, Флорида

Някои от най-известните експерти в света го оценяват като парти №1 в Маями, което говори много за града, чиято основна индустрия са предимно партитата край басейна. Освен, че можете да пийнете разхлаждащи коктейли и да потанцувате в басейна, клубът има и един от най-добрите брънчове в града.

 

 
Ники Бийч в Сен Тропе, Франция

Ако се озовете в Сен Тропе, със сигурност ще получите брошура за седмичната тематична среща на Френската Ривиера. Това парти е редовен терен за знаменитости, но още повече за богати хора, за които никога не сме чували, като саудитски принцове и азиатски бизнес магнати, които участват в състезание „кой може да поръча по-скъпо шампанско“, където сметките могат да достигнат 7-цифрени суми.

 

 
Парти залез в Бостън

Можете да запазите маса с приятелите си, да се насладите на музиката и да прекарвате времето си заедно, на спокойно и приятно място. Партито започва в 11:00 часа и продължава до полунощ.

 

 
Високо в Маями

Сгушено на петдесетия етаж на хотел в Маями, партито на басейна е придружено с уникална 360-градусова гледка към силуета на Маями и залива Бискейн. Басейнът разполага с всички необходими компоненти на горещо парти – хубава музика, добра вибрация и алкохолни коктейли.

 

 
Нощно парти в Лос Анджелис

Дневните клубове в пустинята също са страхотни, но нощното парти и нощното къпане са още по-добри. Б
асейнът на един от свръхмодерните хотели в Лос Анджелис може да се похвали с изобилие от забавления. Има два бара, играчки за басейн като гигантски гевреци или 7-метров дракон.

Свързани чрез етикети

Sonntag Montag Dienstag Mittwoch Donnerstag Freitag Samstag Januar Februar März април Kann Juni Juli август септември Oktober ноември Dezember

Регистрация на нов профил