„ПУУЛ СПА“  е вашият  доверен партньор. Ние сме фирма  с дългогодишен опит не само в продажбата на  стоки за басейни, СПА центрове и водно-развлекателни съоръжения, но и в  тяхното проектиране и изграждане. Разполагаме с опитни специалисти, които са готови да  отговорят на вашите  въпроси и да  ви дадат съвети и насоки, кое  е най-правилно и  отговаря най-точно на  вашите  нужди и изисквания.  Ние ще  ви напътстваме от изграждането ,  през пускането , до поддръжката на  вашето райско кътче. Доверете ни се !
 

 


В нашия магазин ще  откриете всичко необходимо за изграждането и поддръжката на  вашия басейн, сауна, парна баня, хидромасажна вана и не само. Ние предлагаме  продукти, аксесоари и оборудване на  проверени и наложили се на пазара производители от цял свят. Непрестанно  следим тенденциите, обновяваме асортимента и предлагаме най-съвременните системи, решения и технологии. Тук ще  откриете най-новите системи за  дезинфекция,  филтрация, осветлени и озвучение, както и системи за  тяхното  дистанционно управление. За нас  следенето на  съвременните  технологии в  бранша е  от огромно значение, защото те са в  полза  на нашите клиенти и могат да им спестят средства, време и усилия.
 

При нас ще  откриете всичко необходимо в  различни ценови диапазони така, че да отговаря не само на  вашите изисквания, но и на  вашия джоб.  От аксесоари за  поддръжка на  басейна,  през хидромасажни вани до готови басейни за  вграждане – всичко от  което имате  нужда!
Свържете се с нас на  телефон: 0879060000 ; 0879600001; 08796000000.
Очакваме ви! 

 

 

Регистрация на нов профил